Coşul de cumpărături

Coşul de cumpărături este gol
 
Lentile de contact (cu sau fără dioptrii) - Click pe poze pentru detalii!
Lentile Albastre Lentile Aqua Lentile Verzi
Lentile Violet Lentile Gri Lentile Căprui
Lentile Negre Lentile Roz Lentile Xtra Size (15 mm)
Crazy/Halloween Lens Lentile Princess&Cafe Mimi Lentile incolore/transparente
 
 
Lentil-View vă oferă lentile de contact incolore (sferice, torice, multifocale), lentile de contact colorate (cu sau fără dioptrii) cât și soluții pentru lentile și suporturi speciale pentru acestea.
 
De asemenea, tot la noi găsiți și lentile circulare coreene (Korean circle lenses), lentile cu diametrul mare (15 mm) și lentile crazy (pentru Halloween/Cosplay). Lentil-View vă oferă, în premieră în România, cele mai cunoscute şi apreciate lentile circulare coreene la nivel mondial, şi anume lentilele circulare coreene GEO Medical. Lentilele sunt autentice şi sunt produse în Coreea de Sud (Made in Korea).
 
Lentilele de contact și soluțiile pentru lentile sunt fabricate de producători cunoscuți în toată lumea și respectă toate cerințele naționale și internaționale (CE, ISO, US FDA, KFDA etc).
 
Toate produsele pe care le comercializăm sunt de calitate și originale, autenticitatea lor putându-se verifica cu ajutorul unui sistem de verificare a autenticității, posibil singurul sistem de acest fel din lume (doar pentru GEO Medical).