• 0762696392 | 0752837696
 • lentil_view@yahoo.com
 • Program: Luni-Vineri (09:00-18:00)
 • Contul meu

  Vizitator

  Vizitator
  message
  Informații
  • Grup: Vizitatori
  • Balanță: 0.00lei
  Magazin

  Use your social networking accounts to quickly access the site:

 • 0 produse
  Total: 0
  Coșul de cumpărături este gol
Meniu
Înapoi »
Formular de Retragere

 

RETURNARE PRODUSE

Pentru a returna produse vă rugăm să urmați pașii de mai jos:


1. Citiți TERMENII ȘI CONDITIILE DE RETURNARE aflate mai jos în care se pot returna produsele.

2. Completați Formularul de Retragere din josul paginii și așteptați să vă contactăm sau anunțați-ne despre decizia de retragere prin altă metodă (telefonic, email sau ce metodă doriți).

3. Dacă ați primit confirmarea că îndepliniți condițiile de retur, ambalați produsele astfel încât să fie protejate la transport și trimiteți coletul fără ramburs la adresa indicată de noi.

4. După ce produsele au ajuns la noi și au fost verificate vă vom contacta privind desfășurarea și finalizarea acestei proceduri.


*Costurile legate de returnare sunt suportate de client.


*NU se vor accepta la retur coletele trimise cu ramburs.


TERMENI ȘI CONDITII DE RETURNARE

- Returul produselor se acceptă conform termenilor și conditiilor menționate mai jos și sunt în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

- Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online, pot fi returnate, fără invocarea vreunui motiv într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora.

- Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele legate de returnare prevăzute la art. 13 alin.(3) și art. 14 din O.U.G nr. 34/2014, în termen de 14 zile calendaristice începand de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului.

- Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit, cu toate accesoriile și fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură.

- Banii vor fi returnați în termen de maxim 14 zile de la data informării www.lentil-view.com de către client asupra deciziei sale de retragere din contract și acceptarea returului. www.lentil-View.com va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat. Suma de bani aferentă produselor returnate se va restitui ulterior verificării produselor după stabilirea de comun acord a modalitătii de restituire sau conform procedurilor legale.

Produse livrate greșit

- În cazul în care s-a produs o greșeală și ați primit alte produse decât cele comandate, contactați-ne telefonic la unul din numerele de telefon afișate pe site, prin e-mail, prin formularul de contact sau prin orice altă metodă vă avantajează și vom înlocui produsele cu cele comandate inițial. Costurile de transport și retur vor fi suportate de noi.

Produse defecte sau deteriorate în momentul primirii

- În cazul în care ați primit produse defecte sau deteriorate, contactați-ne telefonic la unul din numerele de telefon afișate pe site, prin e-mail, prin formularul de contact sau prin orice altă metodă vă avantajează și vom înlocui produsele cu altele noi sau vă vom rambursa contravaloarea acestora. Costurile de transport și retur vor fi suportate de noi.

- Pentru produsele ale căror colete prezintă urme de deteriorare în momentul primirii prin curier, vă rugăm să-i cereți acestuia întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

EXCEPȚII:

Excepțiile privind dreptul de retur (nu se acceptă returul lor) sunt enumerate mai jos conform OUG nr. 34/2014, Art. 16:

1.1. Extensiile sau cozile cu sigiliul de plastic, cu care sunt prinse, rupt. Dacă rupeți sigiliul, se poate considera că acestea au fost folosite și din considerente de sănătate și igienă nu se pot primi la retur conform legilor în vigoare: OUG nr. 34/2014, Art. 16, litera e)

* În cazul extensiilor și cozilor, pentru a vedea culoarea și calitatea lor este îndeajuns să le scoateți din plasticul transparent și să le comparați cu părul dvs.

1.2. Lentilele de contact, soluțiile de întreținere și accesoriile pentru lentile, desigilate sau folosite din considerente de sănătate și igienă conform legilor în vigoare: OUG nr. 34/2014, Art. 16, litera e)

1.3. Lentilele de contact achiziţionate după specificaţiile prezentate de consumator, deoarece acestea sunt comandate în mod special, conform legilor în vigoare: OUG nr. 34/2014, Art. 16, litera c)

Formular de Retragere

 

Nume și Prenume *:
E-mail *:
Număr de Telefon *:
Produs *:
Motivul Returnării:
Mesaj *:

 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.